Saturday, October 16, 2010

setalah sekian lama


hurmm lama tol x update bukan xde sempat tapi xde masa hahaha same jelaa
hurmmm pertama aku nak cerita uma baru aku..pix ni pix ruang tamu yg lom ciap dikemas lagi...huhuhuhu snap by my sis lily hafizah..

aku nk story sal pehijrahan ke rumah baru huhuhuu..
now aku da xdok kat metro vila lagi aku da pinda ke pandan mewah height condo
bersama kaka2 kuh..(lily hafizah n aira alysha) huhuhuhuu..da dekat 2mgu kot..
uma bawu mood bawu,tapi sebelom uma ni nk nmpak mcm umh mcm2 berlaku hoohoo~
giler pening pale aku hehehehe..
lepas ni sesaep kekawan yg free ley laa datang uma aku..
waaaaaaaaaah sonok!!

seterusnya..

aku de kawan baru yang aku kenal at fb..
nama dye "leo" @ nama sebenarnya.. siti nur hafizah bt latif
hehehehe beb soe letak nama penuh..
ko xpayah nak malu malah ko patot bangga coz ni nama mak n ayah ko bagi..
aku selesa kawan ngan dye,walau kekadang dye xbetol gak,
cepat gelabah biler aku buat ayat cedey..leo aku hope ko jgn ancurkan kepercayaan kau pada ko
coz aku da penat dikhianati kawan sendiri
terima kasih coz bagi lagu best sampai aku lupe aku sakit perot huhuhuhu..
leo..leo..oh!! leo hahahaha

ini laaa "leo" hehehehehe dye sgt ayu law kai ju kurung



next

pasal cinta aku
aku gembira disebalik duka
sengsara di sebalik keriangan
hurmmm..
tapi!!!
:D aku sgt bertuah kerana dicintai dan disayangi terima kasih ney tenz bby
i love you <3>
aku tahu cinta terlarang ni xkemana dan tiada penamat
aku tahu risikonya..aku bahagi dalam percintaan ni so aku perduli ape
yg aku tahu aku jadi diri aku tanpe berpura2 siapa aku..
salah ke menjadi diri sendiri???

seterusnya

pasal keje
hurmm sejak kebelakangan ni aku ase xde mood sgt2 nk keje kenapa
coz aku bengan giler ngan member 1 pat keje aku..
bajek dye bagos sgt..
hurmm asal dye datang jew aku ase urrrh!!! law dye cuty bahagia tol aku hahahaha
tapi aku xpernah tunjok kat dye..
jaga haty..aku pun bukan kejam..dan bukan jugak nk jadi talam 2 muka..
aku xnk suasana keje jd makin xbest..
dan tadi tibe3..tengah aku dgn semangat citer sal ape itu P1w1max kat sorang custmer..
"mmm this is my card,i like ur skill n how..bla bla bla........" tergamam aku ape lak ni??
aku ckp sesorang..
"i nk ofer u keje ngan i..basic u skng ni xberbaloi i bole bg lg baik.."
aku : let me think bout tat 1st..
org itu : oke2 sure pape let me know keyh..
aku : oke2
org itu : hope tat u sudi keje dgn i..
aku : senyum shaja :D
hurmm ni peluang nui tapi ak xnk buat keputusan terburu2 skng aku nk ciapkn resume lu..
dan nk pk masak2 lu ini soal mase depan..hurmmm

last

sakit pewot sesangat huhuhuhuhu kenapakah??
inilah masalah "perempuan" huwahahaha..
walaupun aku pengkid aku pited gak laaah!!
huh kurang gula tol2 kwn aku.,,ade ke ckp
"u bukan laki meh mana bole piyed"
:P sengal tol walaupun aku pengkid aku tetap sama ngan "perempuan lainlaaa"
huuhuhuuhuhuuu....

0 comments: