Friday, September 30, 2011

apa nak jadi?


perhh ape nk jadi ngan aku ni...
dah 4 hari aku xg keje
atas alasan ape?
aku sendiri xtaw
aku sgt suka dgn keje aku
aku happy ngan keje aku
tapi 
sejak aku dapat tahu 
*****
yang aku keje ni xbape oke aku ase mcm give up
mcm
ape ni setiap kali aku tol3 nk keje ade jew halangan
I REALLY LOVE THIS JOB OKE!!!

BOS?
terlebih oke he the best bos that i have
not coz he alwaz back up aku
no! no! no!
oke~

today
aku sent mail kt bos aku
said
"bos i'm so sorry..u r the best bos that i have..n i have no prob with u just i think i hav bad attitude"
so tomorrow i will past to u i resign letter

adess~
berat hati ak.
mane xnya 
I REALLY LOVE THIS JOB

now aku ngah tgu offer dari 
company lain
kawan2 aku cakap
alaaa~
company baru ni an bg ko better job,salary,n better life
YES!! BETTER LIFE that i want!!
BUT~

aku xsure that aku akan happy keje at company baru 
mcm mane aku happy keje at tmpat skang..
why?

BECAUSE
I REALLY LOVE THIS JOB!

mesti korang cakap!
dah suka sgt asal STOP? asal RESIGN?
adess~
aku pown xtahu 
MAYBE
coz aku ase segan ngan bos aku yang sgt baik hati tu..
WHAT SHOULD I DO?

p/s : adess nk better life ke nak life yang better ape aku merapek ni hahaha abaikan je..

0 comments: