Monday, August 1, 2011

aku pun tahu marah okey!!





aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarh!!!
hari ni 1st day pose kate org hari baik dah hari ni isnin!!
tapi hari ni buat aku ase bengan marah sakit hati!!

aku lau marah mang laa mulut aku ni!!
xleh nk control langsung!! semua tkeluarlah!!
%&$^#&*$*%*%*%&$&%&
sakit hati sakit hati sgt2!!! dah laa panas campur haus!!
dah laaa,,dah lambt gile nk g klinik!!
dye boleh lengah2kan aku..aku xkesa law nk g jejalan ni nk g klinik kot
aku dalaaa..wisau takot klinik ttp n xdapat mc!!
mara sikit mula buat muka!!
adess! pompuan mang cepat sentap erk? (aku pown pompuan tp xdelah mcm uh)
aku ni lak jenis pantang org buat muka law ak ngah
kejar mase..bila ak ckp xyah ekot nk ekot
tapi buat muka xyah nk cite
sakit hati sakit sgt2..

aku tahu ak xpatot mara sal benda kecik tp
dye pown xpatot nk sentap xtentu pasal
aku dah laa jenis law da mara xleh nk control ayat2 yg kuar dari mulot puaka aku ni
hurmmm..

p/s : saye mintak maaf kuarkan ayat2 kasar kt awak..i love you



0 comments: