Sunday, October 16, 2011

pintu itu jalan keluar

yuhooo~
dah lama xbercerita at blog aku ni
bz? xdelaa bz sgt tapi
hati aku kacau dengan perangai manusia
yang bermacam2
malas nak citer bukan ape t jadi isu lak hurmm

oke POST aku kali ni bukan pasal mereka TAPI
sal kejadian mase aku training sebelom ni

pada satu petang uh,hujan turun ngan lebatnya
dalam bilik training lak sejok ya..amat sejok mcm dalam freezer
tibe2 aku terase amat2laah nak terbuang air kecik
mula2 aku tahan...yelaa kalau aku kua nanti 
aku termiss benda yang penting
so aku tahanlaaah
sampai tegak bulu roma aku fuuuuh~
xtahan~
sampailaa "excuse me sir..i need to....."
xsempat aku abeskan ayat dye dah angguk..agaknya dye paham perasaan aku
ape lagi.
aku berlari sepenuh hati...


gedeBOM aku terlanggar pintu
adess~
sakitnya xterasa xterkata tanpa tgk kanan kiri
aku teruskan perjungan aku tok buang air..
fuuuuuuuuh~
leganya :)
aku berjalan ke class seolah xde ape yang berlaku tadi.

"okay guys now i want to intruduce our CEO"
CEO uh bagi la ucapan demi ucapan
sampailaaa at the end ucapannya
"pintu2 kat sini berkaca..kadang susah nk bezakan so kalau dah xtahan nak g toilet pown
jalan guna mata,bukak pintu guna tangan bukan guna kepala"

adesss~! TIBE2 kepala aku terasa sakitnya
pipi terasa tebal
huh~ xsangka ade yang perasan rupenya.

p/s : jgn tahan tok buang air kencing hahahahaha



2 comments:

Aku said...

hahahaha.....ok.simpati untk ko.

kEniNgtEgAk eCahUruHara said...

sayer pon bersimpati..benjol ade sampe sekarang yer;p hehexx