Thursday, February 16, 2012

akhirya hati aku mengalah


hai all reader kalau lah aku nya blog ni ade reader yang setia :D
ape yang akhirnya aku mengalah uh yer?

hehehe sebelum uh..
fuuuuuuuuuuuuuh fuuuuuuuuuuh perhh 
lama tol xmerajinkan jari jemari aku tok bercerita
walau xde sape yang nak dengar cerita aku :)

sepanjang aku xupdate blog ni macam2 aku buat 
seronok,luar jangkaan,sedeh semua ada
aku ada geng lama dibaharukan
PAMA
mereka ni xpernah ada erti penat kalau melepak
tapi mereka adalah kegembiraan aku skang ni ThAnKs korang :D

dalam post lepas-lepas aku selalu gak cakap
aku rindu nenek aku
aku rindu kampung aku
aku dah lama xbalik
akhirnya on 11022012 aku balik
7tahun aku xbalik kampung per rindu giler macam-macam dah berubah
gambar yang atas sekali tuh laa jantung hati aku
yang menjaga aku dari kecik 
i love you MAK

walau aku xlama at kg tapi rasenya cukup tok aku ubat rindu aku yang bertahun 
aku pendam,sumpah aku xsangka akhirnya aku balik
akhirnya aku jumpa nenek aku
akhirnya aku peluk cium dia
aku pimpin tangan dia

semua ni xkan berlaku tanpa cinta dan sayang bidadari aku keningtegak


terima kasih sayang kala xkerana pertolongan awak sayaxkn dapat balik
terima kasih :)

p/s : air yang dicincang xkan putus,demi cinta bara api sanggub digengam.

3 comments:

kIwI said...

true,, mesti rindu giler kat mak kan setelah berthun x jumpa,, huu~, selamat kembali ke kg halaman,,

xanzevieraUNLY said...

7tahun xblik ? perrrgh .. lama gilak eeh .. nway , suka tngk pixca mak kau . sayu jak ati

jaykasanovarambuttegak said...

xanzevieraUNLY giler kan hahaha mak a.k.a nenek kuh :)

klwl : hehehe mang rindu sgt2..tenz babe :)