Tuesday, February 19, 2013

Talk About Stress~


hai reader semua sehat..
how ur day today?

entry kali ni tak berapa best sangat
(macam entry sebelom ni best kan hahaha poyo jer)
hari ini aku POTENG kerja

KENAPA??
ini semua kerana..

"tak sengaja genggaman ku terbuka..
lantas ku gapai bintang yang berjutaaa......"
(bunyi tone handphone aku)


aku : hello,sape ni?
xxx : boleh saya bercakap dengan (nama sebenar aku) saya buat panggilan dari cimb bank...
aku : yer saya bercakap..ini berkenaan apa yer...
xxx : oh yer ini berkenaan loan cik tak dapat kami proses..sebab kami dapati cik ada blacklist..
aku : hah!!! blacklist??? blacklist ape??
xxx : cik ada pernah buat loan sebelom ni....
aku : eh saya tak pernah buat loan laa sebelom ni..
xxx : saya pun xleh pastikan...apa kata cik buat laporan kalau betol bukan cik yang buat loan tuh..
aku : oh okay terima kasih....




aaaaaaaaaaaaarhhhhhhhhhhhhhh!!!~

pening kepala,pening kepala
buka2 mata dah dapat berita tak best
YA ALLAH

okay memang tak boleh masuk keje harini
kena settle ape yang patut dulu
text bos........done!!

post status..
ada yang bagi nasihat suruh call
INSULVENSI
so aku pun call

"cik kami handle orang BANKRUPT"
cik call ctos untuk tahu berkenaan blacklist lebih langjut

aku call CTOS
"cik kalau cik yang tahu lebih langjut pasal nama cik blacklist
sila hadir ke pejabat kami di alamat
......................
.......................
.......................

hurmm..terima kaseh okay..

aku siap-siap mandi nak pergi sekali
dengan angin sepoi2 aku naik moto sambil bersembang2 dengan keningtegak

hujan turun dengan lebatnya
arrrh...bad day bad day
patah balik umah makan 


STRESS!!! STRESS!!
bila aku sampai umah hujan berhenti!!!

...................................................................................................

disebabkan aku dah tak smoke!!
aku ajak keningtegak pergi joging..
sampai-sampai jer kat 
Taman Tasik Ampang Hilir

HUJAN LEBAT DENGAN INDAHNYA
stress...stress..STRESS

aku mang tak tahu kenapa
aku sangat 
BADDAY HARI NI

di sebabkan aku sangat STRESS aku
redah jer hujan aku joging sepenuh hati
kosongkan minda
lupakan semua masalah
tenangkan hati

berlari sepenuh hati.....

badday..............................................TAMAT

















1 comments:

hatiku milikku said...

tragis nyer storry nie...
btw oren baca sambil tergelak2.. hihii mcm dpt imagin emosi awk tyme tulis nie (: