Thursday, March 6, 2014

one and only

perhhh..
Lama gila xjejak kat sini..
hurmm 
dalam lama xjejak kesini pelbagai benda dah jadi
impak paling besar yang terjadi adalah
hubungan aku dan bidadari aku

bulan 10 i let her go
tak nyesal ke?
tak rindu ke?
tak sayang ke?

GILA tak rindu..tapi aku tak nyesal..
sayang aku pada dia,dia lebih tau sepatutnya.

Dah tuh kenapa BREAK?
kenapa..??
tengok la life dia sekarang..terurus pergi class,
she think about her self..
dia selalu balik kampung..

masa dengan aku..
dia just fikir pasal aku,sampai life dia terabai
hei bidadari
i'm happy when u happy.

Eleh padahal ada orang lain..konon bagi alasan break sebab tuh...!!!
aku tahu ramai yang pk mcm diatas.
hei girls hoi guys..
should i story everything to you all?
this is my personal life
this is about my heart!!!

tapi rasa gatal jari gak nak bagitahu.
AKU BREAK DENGAN DIA BUKAN SEBAB AKU ADA ORANG LAIN!
aku rasa dia sepatutnya tahu akan hal ni!!!
aku mengaku aku pernah buat kepercayaan dia hilang
BUT
sepanjang dengan dia aku SETIA
AKU sabar walau hari-hari aku dituduh ada girl lain dibelakang dia!!!
aku tahu di cemburu sebab dia sayang!!!

kalau betul ko sayang dia macam ko cerita ni...asal sekarang ko dah ada peganti??
aku atau dia dulu ada peganti??

haish dah knp aku perlu cite hal rumah tangga and lif juga eskulater kat sini!!!!






3 comments:

Orange Vivaz said...

apa yg jadi pasti ada himmahnya.. pedulikan cakap2 org taw... break bkn b'erti tambah musuh kan so be happy ok...

mR heArt said...

kadang2 kita tak nak pun benda ni jadi.. tapi kita kene lalui sendiri kan kan kan ...
sakit..

Chek Bunny said...

terkejut jugakkk.. why lehhh??