Thursday, September 23, 2010

ehem-ehem 123 test-test...


mcm mane nk mula ni..
huuuhuhu hentam jelaa..
sejak aku dilahirkan samapi skang aku mengenali pelbagai jenis orang dalam pelbagai hubungan
kekasih,adik angkat,kakak angkat,abg angkat,sahabat,kawan,dan memacam..
tp kini aku cuma ade 3 yang terbaik dalam hidup aku..

nur lysha zainal (hehehehe name penuh uh)

dye adalah : sahabat
dye juga penasihat
kekadang dye macam budak
adakala macam macek aku la pulak
dye sentiasa ada
bila aku sedey
bila aku kecewa
bila aku ketawa gembira
bila aku ditolak
bila aku jatuh cinta

bila aku sedey
aku mesti cari dye
coz aku tahu dye pasti akn
buat aku ketawa
walaupun kekadang aku xtahu ape laa
yang aku cakap dgn dye
hahahahaha
dye sgt istewa bg aku
"sha terima kasih coz selalu ade tok i"
dye bff
aku!

hee lee lily@ zora syakyra

dye sgt chomel
sgt caring bout aku
sgt syg pd aku
sgt degil kekadang memeningkan
kepala aku
dye la org yg selalu dcc aku
dikala aku tengah
sedey,serabut,mahupun melompat2
kegembiraan
dye selalu ckp
"buat la ape saja asalkan ddy bahagia"
"dye xkan tglkan aku melainkan aku tgalkan dye"
sampai aku rase
dye terlalu baik untuk menjadi milik aku
"eby terima kasih atas segala ddy mintak maaf xdapat jadi sebaik eby"
dye bby
aku!!

siti aisah

dye sentiasa membuat aku tersenyum
bila aku terkenang mcm mane
kini boley menjadi seseorg dalam hidop aku
aku seolah bermimpi
didalam jaga
dye sgt degil dan ego
katenya
"jay,eca bukan jay dan eca xsuka org arah2 eca! eca da besar"
menyayangi dye memerlukan
kesabaran yang penuh kebal hahahaha.
kekadang dye terlalu merendah
diri,aku xsuka
"eca walaupun eca xdpt jd yg terbaik tok jay,jay akn cube tok jd yg terbaik tok eca"
dye honey
aku!!

1 comments:

Chek Bunny said...

maaf sebab aku stalk kau.. hanya toleh and tengok balik life aku yang dulu.. thanks pernah hadir dalam hidup aku, Jay.