Wednesday, October 20, 2010

tak g keje lagi

perhhhh..
law aku jadi bos da lama ak maki aku huhuhu
bln ni da lbh bpe kali aku buat hal xnk masok keje lastmnt..
hurmmmm hari ni bersbb aku nya badan sakit sesangat
jalan pun mcm robot..
aku pening pale sesangat...
byk prob!!!!

hurmmmm
zora syakyra..
dia tengok tepon aku..
jadi dye agak curiga.
dye mcm xkenal laki dye ni mcm mana..
hurmmmm eby!!
ddy mang gatal..tp ddy xpernah buat bnda tanpe pengetahuan eby.
eby kenal ddy beter thn org len kan???
lagi satu tolonglaaa!!
KALAU EBY RASE PAPE DENGAR PAPE PLZ!!! LET ME KNOW
EBY KAN WIFE DDY SO PAPE JUZ LET ME KNOW DEAR ITU LAGI BAGOS DARI EBY PENDAM PASTU DDY MULA LAA RASE TEKANAN AND NAIK ANGIN MARAH2..
DDY XSUKA MARAH EBY..Y??? COZ DDY XSUKA EBY BUAT MUKA DDY SUKA EBY SENYUM COZ SENYUMMAN EBY DAPAT MELEGAKAN DDY..
hope eby phm ape yg ddy ckp ni..
ddy syg eby,makin syg..so tolong yer.

awak kalau awak nak hubungan kita kekal lama
awak kena selalu berterusterang dengan saya awak mesti bagitahu ape yang awak suka and xsuka,awak mesti jujur dengan saya..saya sayang awak sayang xnk awak degil..

3 comments:

Zora said...

okayh dear,
sorry for making you pressure.

+pacek+ said...

hurmmm xde laa ddy mintak maaf aw eby..

Zora said...

sorry being a hypocrite...
but so do i...