Monday, October 3, 2011

hujan


HUJAN
peerrrh sejuk tol hujan2 ni..
hehehe~
aku bukan nak citer sal sejuk ke ape.
tadi keningtegak tibe2 luahkan perasaan
"jom kua nak x g mid"
aku pown jom la
SEKALI
adesss!! HUJAN turun ngan meriahnya

aku bukan nak merungut
tapi KENAPA saat2 aku nak kua la hujan TURUN
aduyai
hujan oh hujan kenapa ko turun saat2 ni
ape lagi aku pown post la status at muka buku aku
"disaat aku nak kua la hujan"
tibe ade seorg insan LILY HAFIZAH berkata-kata
HUJAN TU RAHMAT

tibe2 aku teringat zaman kecik2 aku
kalau HUJAN turun bukan men seronok lagi
melompat-lompatla aku :)


men hujan sampai gegel :)
rase rindu sgt2 saat2 yg dah berlalu tu
indah sangat
kena marah ngan NENEK aku pun aku xkesa
YANG PENTING at that time
AKU HAPPY :)

tapi skang asal hujan


tido jelaa kejenya
apekah?
 pastu asal hujan je merungut "hissh hujan lak nk buat ape pown xboleh
HUJAN NI RAHMAT
ingat..ingat..ingat..

p/s : jangan salahkan hujan bila disaat2 kita plan smthing hujan turun HUJAN TU RAHMAT :)