Monday, October 31, 2011

last month punya summary :D

waaah dah masuk bulan

cepat jer mase berlalu sekarang ni
pejam celik dah nak hampir ke tahun yang baru dah 

cuba renung2kan
ape yang korang buat on oktober?
terisi dengan baik atau berlalu dengan sia-sia?

aku sendiri
nak kata terisi dengan baiknya xjuga


on 4/10/2011
aku start join YES4G under YTL
training selama 3hari dan aku start keje on 7/10/2011


on6/10/2011
aku and housemate aku g karaoke semperna
b'day shin yang ke 21

on 7/10/2011
kami keluar lagi g tengok wayang citer AL HIJAB at tS

and g makan ayam penyet at BUKIT BINTANG

 on 13/10/2011
b'day my bidadari keningtegak kami
kuar tgk wayang lagi tgk citer REAL STEEL

on 21/10/2011
aku and keningtegak my bidadari ke MID VALLEY
tujuan UNTUK perkena curry laksa the chicken rise shop
dan li seluar untuk aku :D
kami g bace buku at MPH 


on 22/10/2011
aku and housemate ke BUKIT NENAS jungle tracking

after that kami g tasik titiwangsa

malamnya kami g perkena cha kueyteow kt bunga raya
pix nya xde tok aku pamerkan hehehe

after kenyang uh kami pergi lak
 hehehehe g exercise tangan.

dan on 29/10/2011
semperna 1year and 2nd months aku dan keningtegak
kami kua makan2 and karaoka live hehehe
bersama adik miza omar dan kawan-kawan :D

dan last on 31/10/2011
semperna b'day e-man jiet brother pada bidadarikuh kening tegak kami
kuar tgk wayang lagi
kat tS tgk citer THE THING

itu antara activity yang sempat aku penuhi untuk bulam oktober :D
pada date-date yang xde tu besalah bekerja,working day bangun pagi balik rest tido.

p/s : summary aku bulan lepas menarik bg aku tapi xtahu lah bg korang..kalau rase xmenarik later gtaw aku camner nak menarikkan nya k.renung2kan dan selamat beramal hehehehe.

0 comments: