Friday, December 2, 2011

untuk kamu yang benci aku!! opss bukan benci xsuka!!

hai awak..
awak lah,yer awak!!!
tenz coz dalam2 xsuka awak baca gak saya nya entry..
terima kasih tau awak
hah APE??
awak baca entry saya coz tajuk entry saya yer..
xpelaa janji awak baca
TERIMA kasih tau awak.

awak nama muka buku saya jay kasanova setupid
mesti awak igt kan segala wall status yang awak pernah post pasal saya
walau mungkin memang lah xde nama saya tapi
saya bukan nak perasan,Tapi awak sendiri ngaku kan..kan..kan?

awak dulu masa saya kenal awak
ade saya pakse awak untuk kawan dengan saya?
ada saya ugut awak untuk sayang saya?
ade saya sampai melutut mintak awak call saya?
ada saya nangis-nagis suruh awak text saya?
xdekan wak..ke saya ni banyak makan semut?

sekarang..
awak nak terkilan
awak nak menyesal
awak nak cerita sana-sini
awak nak saya sakit hati

okay..
untuk puaskan hati awak
YES
saya kecewa
saya sakit hati
KENAPA
sebab saya xpernah sesal kenal awak
saya sayang awak kerana hati saya
saya bahagia bila awak suka saya
eh bunyi macam xsesuai jer
kenapa?
awak mesti lebih tahu KENAPA.

awak
sini saya nak bagi tahu,apa yang saya belajar dengan orang yang didik saya
"sekali kita tak suka orang seribu kali ada orang tak suka kita"
"seorang kita maki hamun,beribu yang ngah maki kita"
"sekali kita tunding jari kat orang berkali-kali orang tunding jari kat kita"

dan orang tua saya selalu cakap
"biar orang buat kita jangan kita buat orang"
"berani kerana benar takut kerana salah"
tapi kalau at muka buku
saya cakap
"diam kerana benar,kecoh kerana salah"
KENAPA
kalau kita tak salah tak terasa buat ape kita nak lawan nk cakap macam2 kat orang
betul tak awak.

eeiii macam ko uh baik sgt nak,cakap macam barjet bagus,good2 jer!!
saya ada cakap saya baik tak dalam ejaan-ejaan diatas xdekan?
saya pun tak kala dalam kelalaian
maki orang gak wak.
emo gak wak,kerana saya manusia yang
BERPERSAAN
yang selalu menghargai KASIH SAYANG

:)

p/s : awak tak suka saya,xpe wak..saya suka awak tak suka saya,sebab awak suka tak suka bila xsuka saya :) selamat bersuka-suka awak.





2 comments:

L-A-R-A said...

nice blog...luv it...yehaaaaaaa

jaykasanovarambuttegak said...

hahahaha tenz luv you sis <3