Tuesday, September 4, 2012

hei keningtegak :)


ehem...
post kali ni pasal personal sikit
pasal cinta aku 
takpekan cerita sesuatu yang aku rasa indah 
:)

dah 2tahun* awak dan saya berkongsi perasaan
saya dah lama nak update pasal ni
tapi saya mencari lagu yang saya suka untuk saya tukar 
semperna mood indah saya ni

sayangnya
lagu tuh takde lagu kat musicdumper

Bila senja menimbus siang
Bila awan melindung bintang
Ku coba menyuluhkan sinar
Agar malam mu cerah


Jika pernama tak bersemi

Jika arus sama tak pasti
Ku dengan setia membimbing
Menyinar bagai kelip-kelip


Genggamlah erat tanganku

Bilang arah nak di tuju
Mari ku pimpin ke sana
Ku bawa kau terbang pergi


Seandainya kita terpisah

Tak usah kau rasa gelisah
Ku dengan setia membimbing
Menyinar bagai kelip-kelip


Genggamlah erat tanganku

Bilang arah nak di tuju
Mari ku pimpin ke sana
Ku bawa kau terbang pergi


Menyinar bagai kelip-kelip






terima kasih awak

terima kasih kerana masih lagi disisi saya
setiap apa yang terjadi 
setelah pelbagai halangan berlaku
saya taknak berjanji yang kita akan selamanya sampai kemati
tapi 
saya akan cuba disisi awak selagi masih lagi 
ada
CINTA
SAYANG
KESERASIAN
dan
SELAGI AWAK PERLUKAN SAYA


sayang

terima kasih diatas setiap semua pengorbanan yang awak lakukan untuk saya
terima kasih sayang
CANTIK
bukan satu kewajiban tapi satu bonus
HANDSOME
bukan satu kepastian tapi anugerah
saya mencintai awak bukan kerana CANTIKnya awak
tapi
kerana hati saya tidak bersedih bila awak disis saya
kerana perasaan saya riang bila awak bersama saya


awak telah merubah saya menjadi seorang yang sangat berbeza

awak membuat saya berfikir akan hidup didunia nyata
terima kasih keningtegak


seandainya kita berpisah tak usah kita gelisah

setiap pertemuan ada perpisahan
dan jika perpisahan itu terjadi nanti
saya harap biarlah perpisahan itu 
adalah perpisahan yang terbaik untuk kita


saya cinta awak

saya sayang awak
saya bertuah adanya awak



KENINGTEGAK


3 comments:

O.R.A.N.G.E said...

wah kowang dah brtahun bersama ea ? hope terus kekal kn rasa syg tue ea kwn.....
i'Allah kebahagiaan milik anda berdua kwn

jay rambuttegak said...

hehehe terima kaseh yer...amin hope sayang itu akan kekal tanpda ada perasaan benci walau kami dah berpisah..amin

~~L~~ said...

cute. i just wonder, whether u r in a relationship and at the same time preparing to part? why?